Karizmatični Lalatović poslao poruku Prosinečkom: Ako pravda postoji...

Da li će Haskić dobiti poziv među Zmajeve?

Karizmatični Lalatović poslao poruku Prosinečkom: Ako pravda postoji...

S. Mlaćo

Radnički iz Niša igra sjajno pod palicom Nenada Lalatovića. Karizmatični stručnjak povezivao se u proteklom periodu i sa sarajevskim Željezničarom, no u Srbiji je dokazao svoje trenersko znanje. 

Radnički sada prijeti i lideru Crvenoj Zvezdi, a ova dva tima će snage odmjeriti u subotu.

Lalatović u svojim redovima ima i prvog strijelaca lige. Radi se o Nerminu Haskiću, bh. internacionalcu koji prosto briljira.

Mnogi ga vide u reprezentaciji naše zemlje, no selektor Prosinečki ne misli tako. Bar za sada.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Za mene je on reprezentativni igrač. Robert Prosinečki mora da prepozna njegov kvalitet. Ime igrača ne igra, već igra onaj ko je u najboljoj formi. Kada sam došao u mladu reprezentaciju, ja nisam menjao, jer sam došao za te tri utakmice. Ako pravda postoji i ako selektori biraju igrače koji su u najboljoj formi, siguran sam da će Haskić dobiti poziv za narednu utakmicu reprezentacije", kazao je Lalatović za Hotsport.rs.

Haskić je ove sezone u Super ligi Srbije postigao čak 20 pogodaka.

Top Komentari

jogabonito
Slazem se,ali onda ne moze Kodru pozvati,koji je fin i pristojan,ali odigra godisnje oko 200 minuta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi