Ovaj čovjek ne prestaje da se bruka: Ono što je Emerson promašio London će dugo da pamti

Baš ga ne ide

Ovaj čovjek ne prestaje da se bruka: Ono što je Emerson promašio London će dugo da pamti

Endin Čaušević

Tottenham i Leeds igraju trenutno meč 16. kola engleskog Premiershipa, a utakmicu u Londonu su fantastično otvorili gostujući igrači.

Leeds je u odličnoj formi stigao danas u London jer ima dvije uzastopne pobjede u prvenstvu, a da nisu došli da se samo brane protiv Tottenhama pokazali su već na startu meča.

Gostujući klub do prednosti je stigao u desetoj minuti meča kada je Aaronson bio asistent, a sjajno Summerville zabio je gol za 1:0 i veliko slavlje navijača Leedsa.

Nakon primljenog gola Tottenham je krenuo svim silama u napad i pokušao što prije da dođe do izjednačenja.

Tottenham je mogao da se vrati u meč već u 19. minuti kada je domaći tim imao nevjerovatnu priliku, ali se Emerson Royal još jednom obrukao jer je ovaj put promašio stopostotnu šansu.

Nevjerovatan promašaj nekadašnjeg igrača Barcelone možete pogledati OVDJE.

Emersonu ove sezone ne ide ništa od ruke jer je nedavno bio meta ismijavanja kada je pokušao izvesti dodavanje bez gledanja, a loptu je poslao na kraju van granica igrališta.

Međutim, ovaj promašaj Emersona navijači Tottenhama brzo su zaboravili jer je domaći tim u 25. minuti došao do izjednačenja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon kornera lopta se odbila do Kanea koji je pogodio za 1:1, ali nikome nije baš jasno kako VAR nije reagovao jer je bilo očito da je načinjen prekršaj nad golmanom Leedsa nakon izvedenog kornera.

Pogodak Kanea i spornu situaciju pogledajte OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi