Tottenham pokazao kako izgledaju press konferencije u Premiershipu, Mourinhu ništa nije bilo jasno

Novinari se javljali iz svojih redakcija

Tottenham pokazao kako izgledaju press konferencije u Premiershipu, Mourinhu ništa nije bilo jasno

E. Čaušević

Nakon tri mjeseca pauze sinoć se konačno nastavilo takmičenje u engleskom Premiershipu.

Pred nama su sada utakmice 30. kola, a sutra su na rasporedu dva meča. Veliki derbi igra se u Londonu gdje će ekipa Tottenhama dočekati Manchester United.

Oba tima se bore za mjesta koja vode u Evropu i sigurno je da će ići na pobjedu. Ovaj meč zanimljiv je i zbog toga što će Jose Mourinho imati okršaj protiv svog bivšeg kluba u kojem je dobio otkaz prošle sezone.

Pred ovaj meč trener Tottenhama održao je press konferenciju koja u ovakvom izdanju prije nije viđena. Mourinho je bio u sali za press konferencije s PR-om Tottenhama, kamermanom i čovjekom koji je bio zadužen za prenos pressa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Novinari su se javljali putem video linka iz svojih redakcija, te su na taj način postavljali pitanja treneru Tottenhama.Londonski klub je na svom Twitter profilu otkrio kako je ta press konferencija izgledala i navodno Mourinhu je to sve bilo čudno, te mu je trebalo vremena da se navikne na sve to.

Image

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi