13

Komentari (13)

user1676286668
Čauš stari perverznjak ostavi se ti ovoga ti si najjači kad treba objaviti sta u vezi kuravela i ovih noćnih dana što ga dudlaju i skidaju se to su tvoje vijesti a ne ovo.
Hashim_Kuchuk_Hoki
Ne tako davno vrli sportski direktor reprezentacije, Misimović Zvjezdan je propustio utakmicu baraža protiv Portugala i to je pravdao povredom koljena! Nakon samo 3 dana od te utakmice odigrao je cijelu utakmicu za svoj tadašnji klub Wolfsburg, a ta njegova povreda koljena čudesno je zaliječena. Meni je to veća izdaja nego ovo što Anel nije htio da bude dio tima sada! Zato DNOvinari duvajte kitonijusa Anelu!
saju701
Morao je doci na poziv kao i svi drugi i kao sto je red. Niko nije rekao da ce igrati ali na okupljanje je morao doci i tu je tacka.
Ende
Ahmethodzic > dnovinari + pijanice + korumpirani savez
Drakula
BRAVO MOMAK SAMO NAPRIJED
Drakula - Sve sto je protiv Bosne ti su tu prvi, a isto su tu prvi kada trebas psovati sehidske majke u svojem komentaru na sportsportba, mars vnago u u 3 lijepe pm, da imas imalo obraza ne bi se pojavljivao ovdje sa svojim komentarima, da imas imalo obraza sakrio bi se u misju rupu, tako da te niko ne cuje i ne vidi. Sikter
Drakula
Porodicu ti silujem
kenny
Jadnice mali ti ces nesto silovati. Idi pokazi svojoj mami sta joj ****ar sin pise na internetu da ti da koju vaspitnu
user1676368963
Opletite vi po Anelu, svakako imamo igrača na bacanje. Pišite o Vici i likovima kao on, tu imate pisati do sutra. Ali ne znate, znadete samo tračeve stavljati i koja se gdje skinula
Uranija
Pa šta treba, da mu muda titramo da bi igrao, hebo te i vico i svi ostali iz saveza, valjda se igra za državni grb i voljenu domovinu bez da tražiš razlog da ne dolaziš na okupljanja
Hashim_Kuchuk_Hoki
@uranija sto nisi tako prdio kad je Krunić skoro bio ko fol povrijeđen pa se nije odazvao i kasnije odigrao utakmicu za klub? Što nisi prdio kad je Misimović smrad odbio da igra utakmicu baraža protiv Portugala glumeći povredu koljena pa za vikend igrao za svoj tim. Nego se sad šilji ***** na momku koji neće da bude dio farse zvane reprezentacija BiH u nogometu. Neće lik da bude dio pijanĉenja i sranja do zore gdje je Džeko glavni predvodnik.
Mowzilla
Prestanite vise sa lincovanjem Anela, kao da jedva cekate da vise nikad ne igra za repku! Momak je pogrijesio samo u koracima, a sve je bar naknadno s malim zakasnjenjem dostavljeno savezu, sto je i Husic potvrdio u intervju-u za avaz. Dosta vas je vise dnovinari!
komentator1
Momak nece da igra za privatnu upravlja dodik uz pomoc vice i pijandure dzeke i sehica! Sve dok su ta govvna tu, tonucemo sve dublje i dublje u mulj u blato.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.