Tottenham sprema revolucionaran potez na novom stadionu

Zbližit će igrače i navijače

Tottenham sprema revolucionaran potez na novom stadionu

Edmir Škorić

Navijači Tottenhama imat će priliku da doslovno sjede pored svojih ljubimaca.

Tottenhamov novi stadion bi trebao da bude u funkciji od početka naredne sezone i to će bez sumnje biti jedan od najljepših stadiona u Engleskoj, a čelnici Spursa spremni su za revolucionarni iskorak.

Oni, naime, namjeravaju napraviti poseban ugođan svojim navijačima, koji će imati priliku da, uz premium članstvo, sjede odmah iza igrača koji će biti na klupi u staklenom restoran-baru i moći će da kroz stakleni tunel prate igrače prije izlaska na teren.

"Budite zvijezda Premier lige bez kopački sa našim članstvom u tunelskom klubu", naveli su iz Tottenhama, koji tvrde da će ono što naprave biti jedinstven slučaj u Evropi, te da će stvoriti još veću sinergiju između igrača i navijača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I dok novi stadion ne bude izgrađen, navijači Tottenhama bodrit će klub sa tribina Wembleyja na domaćim mečevima, kako u Premier ligi, tako i u Ligi prvaka, te Kup takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi