Tottenham u velikim problemima pred meč sa Barcelonom

Otpala petorica bitnih igrača

Tottenham u velikim problemima pred meč sa Barcelonom

Tottenham će u 2. kolu Lige prvaka na Wembleyju ugostiti Barcelonu, protiv koje neće zaigrati u najjačem sastavu.

Povrede kroje tim Mauriciju Pochettinu, koji protiv najtežeg rivala u grupi neće moći računati na petoricu izuzetno važnih fudbalera.

Christian Eriksen, Mousa Dembele, Serge Aurier i Jan Vertonghen su propustili posljednji trening pred utakmicu sa katalonskim klubom i neće konkurisati za sutrašnji meč.

Treba istaći i to da se sa povredom muči i Dele Alli, koji također neće igrati. Povratak svih nabrojanih fudbalera se ne očekuje prije završetka reprezentativne pauze.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sve su prilike da će Tottenham protiv Barcelone biti u još težem položaju zbog velikog broja povrijeđenih igrača, ali ako im je za utjehu - najbolji igrač Harry Kane je spreman, a golman Hugo Lloris se oporavio i vjerovatno će biti među stativama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije