Totti Romi sređuje veliko pojačanje: "Ako dođe, dat ću mu svoju desetku"

Dybala na meti Rimljana

Totti Romi sređuje veliko pojačanje: "Ako dođe, dat ću mu svoju desetku"

E. Škorić

Paulo Dybala odlučio je ovog ljeta napustiti Juventus, a kao njegova nova destinacija spominje se Rim.

Dybala se povezivao i sa Interom, ali je navodno navijačima Juventusa dao obećanje da neće otići u redove mrskog rivala, ali nije isključena mogućnost da završi u Romi jer ga Jose Mourinho silno želi i to mu je otvoreno rekao.

Također su ranije mediji u Italiji objavili kako se Argenticu dopada Roma zbog njenih navijača koji prave sjajan ambijent na Olimpicu.

Sada se oglasio legendarni bivši igrač Rome Francesco Totti, koji je Dybali dao obećanje...

"Ako dođe u Romu, dat ću mu moju desetku", rekao je umirovljeni legendarni Totti.

Njih dvojica imali su priliku da se susretnu u Milanu gdje je bivši igrač Intera Samuel Eto'o organizovao druženje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Naći ću se s njim, razgovarat ćemo i pokušat ću ga uvjeriti da dođe u Rim. Rado ću mu dati svoj broj, ali nisam ja taj koji odlučuje. Nadam se da će pristati da dođe", dodao je Totti.

Argentinac je nakon sedam godina postao slobodan i svakako će biti jako tražen, ali on još nije odlučio gdje će nastaviti karijeru.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Toooooo idemo FORZA ROMA!!!
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi