Totti: Sandro će biti jedan od najboljih na svijetu

Koga bi Totti danas doveo u Romu?

Totti: Sandro će biti jedan od najboljih na svijetu

Francesco Totti je otkrio da je za kratkog vremena provedenog u rukovodstvu Rome pokušao dovesti Nicola Barellu na Olimpico, ali je i "savjetovao" rimskom klubu da uradi sve što je moguće kako bi doveo Sandra Tonalija.

Barella je prošlog ljeta ipak prešao u Inter iz Cagliarija. On je na Meazzu došao na posudbu vrijednu 12 miliona eura, dok će njegov permanentni transfer koštati Nerazzurre dodatnih 25 miliona eura.

"on je jedan od meni omiljenih igrača. Pokušao sam ga odmah dovesti u Romu, ali nažalost nisam to uspio", rekao je Totti tokom Instagram live intervjua sa novinarom Poalom Bonolisom.

Totti više ne radi u Romi, ali koga bi, da je još na Olimpicu, pokušao dovesti danas?

"Uradio bih sve što je moguće da dovedem Tonalija. Prema mom mišljenju, on će biti jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Ima sve što veliki igrač treba imati - tehnički je nadaren, ima dobar menatlitet i u 'oštar' je u svakoj situaciji", poručio je Totti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada je mladi Sandro Tonali u pitanju, on se već neko vrijeme povezuje sa nizom velikana poput Barcelone, PSG-a, Arsenala, Chelseaja, Napolija, Intera, Juventusa, Milana.

Navodno je Barcelona već Tonalijevoj Bresciji uputila jednu ponudu - 60 miliona eura i dvojica "omladinaca".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi