Totti se umalo razveo od žene zbog - mačke
Instagram

"Bio sam mnogo ljut"

Totti se umalo razveo od žene zbog - mačke

Od fudbalskih zvijezda Francesco Totti jedan je od najaktivnijih na društvenim mrežamama kako traje pandemija koronavirusa.

U nastojanju da se zaustavi širenje virusa širom svijeta su na snazi stroga karantinska pravila, a dane iza zatvorenih vrata ovaj legendarni fudbaler Rome krati koristeći Instagram i slične mreže.

Na Instagramu je tako sudjelovao u 'liveu' sa Christianom Vierijem, kojem je otkrio neke lične anegdote, a posebno je zanimljiva ona sa suprugom Ilary Blasi s kojom se umalo razveo zbog - mačke.

"Bio sam mnogo ljut na Ilary. Kupila je mačku bez dlake i nazvala je Donna Paola. Mnogo je naporna, noću želi spavati u našem krevetu pored naših nogu. Zbog nje sam se zamalo razveo", rekao je Totti.

Nastavio je.

"Ilary je htjela mačku po svaku cijenu, dok sam ja bio pri stavu da nam nije potrebna. Ipak, jednog dana samo ju je donijela i tako me ostavila pred svršenim činom pokazavši da ona donosi sve odluke. Nismo pričali danima. Na kraju sam, ipak, i ja zavolio mačku", ispričao je Totti.

Po završetku karijere Totti je inače ostao u fudbalu. Okrenuo se menadžerskom poslu, a nedavno su medji pisali da mu je klijent postao i Lorenzo Insigne.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Vi presento Donna Paola😍

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti