Totti pronašao prvog ozbiljnijeg klijenta za svoju menadžersku agenciju

Pregovori su pri kraju

Totti pronašao prvog ozbiljnijeg klijenta za svoju menadžersku agenciju

E. Čaušević

Italijanski mediji nedavno su potvrdili da je fudbaler Napolija, Lorenzo Insigne, odlučio raskinuti saradnju s poznatim agentom Minom Raiolom.

Insigne je odlučio raskinuti ugovor s Raiolom što je iznenadilo mnoge. Naime, njegov cilj je da završi karijeru u Napoliju i nema namjeru da igra za neki drugi klub s čim se Raiola nije baš usaglasio.

Raiola je nagovarao Insignea da napusti Napolii da napravi iskorak u svojoj karijeri, a za njega je tokom prethodnih sezona imao nekoliko bogatih ponuda.

Međutim, Insigne je sve to odbio i na kraju je odlučio da je najbolje da on i Raiola više ne sarađuju. Insigne trenutno nema agenta, ali čini se da to neće dugo potrajati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mediji na Apeninima pišu da Insigne pregovara s Francesco Tottijem koji je nedavno otvorio menadžersku agenciju. Upravo bi Totti mogao predstavljati Insignea u narednim godinama, te će on prema svemu sudeći biti njegov prvi ozbiljniji klijent.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi