Totti tvrdi kako Juventus može osvojiti Ligu prvaka
EPA

Legendarni napadač Rome

Totti tvrdi kako Juventus može osvojiti Ligu prvaka

Eldar Ganibegović

Romina legenda Francesco Totti se nada da Vučica može doći do Scudetta, te tvrdi kako Juventus može da digne trofej Lige prvaka.

Bivši kapiten Rimljana prisustvovao je večerašnjoj dodjeli Gazzete, gdje je dobio posebnu nagradu za životno djelo. Poslije dodjele Totti je rekao nekoliko stvari za italijanske medije, naravno najviše je govorio o Romi. 

"Protiv Shakhtara će biti teško, obje ekipe imaju svoje šanse", rekao je Totti.

"Roma za Scudetto ili Juve za Ligu prvaka? Osvajanje Scudetta neće biti lagano za Romu, niti Liga prvaka za Juventus, ali se nadam kako je oboje moguće."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moj nasljednik? Sada ga ne vidim, ali jednoga dana će doći", izjavio je legendarni napadač Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi