Tottijev "okršaj" sa Spallettijevim štabom: Vi ste sramota!

Bilo je burno i nakon derbija

Tottijev "okršaj" sa Spallettijevim štabom: Vi ste sramota!

Već odavno je poznato da su Francesco Totti i Luciano Spalletti imali turbulentan odnos u vrijeme kada je sadašnji trener Intera bio šef struke Rome.

Navodno je upravo Spalletti "otjerao" Tottija u penziju, a "Princ Rima", koji je danas na jednoj od rukovodećih funkcija u Romi, još uvijek nije zakopao ratne sjekire sa italijanskim strategom.

Totti je nakon sinoćnjeg remija između Rome i Intera, navodno, napustio media centar nakon što mu je saopšteno da će se uskoro pojaviti Spalletti, a prije toga se posvađao sa njegovim stručnim štabom.

Legendarni kapiten Rome je govorio za RomaTV nakon utakmice, a TeleRadioStereo je objavio audio snimak njegove svađe sa jednim od trenera Intera, Danieleom Baldinijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sramotno. Vi ste sramota. Svi vi ste sramota! Znaš li šta to znači?", riječi su Francesca Tottija navodno upućene Baldiniju.

Inače, sinoćnji susret je prošao uz dosta tenzija, a danas se u italijanskim medijima itekako raspravlja i o nekim sudijskim odlukama. Podsjetimo, utakmica je završena rezultatom 2:2.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi