Transfer ban im nije problem: Chelsea ima više od 40 fudbalera na posudbama!

Zar im trebaju pojačanja?

Transfer ban im nije problem: Chelsea ima više od 40 fudbalera na posudbama!

E. Čaušević
Teme:

Chelsea je prije nekoliko mjeseci kažnjen suspenzijom za naredna dva transfer roka, ali je odluka privremeno povučena.

Plavci će na ljeto imati dozvolu da kupuju i prodaju fudbalere, ali mnogi vjeruju da im to uopšte nije potrebno. Londonski klub je poznat po tome što već godinama kupuje mlade igrače iz cijelog svijeta, a oni većinom odmah idu na posudbe.

Transfer ban od strane FIFA-e je uzdrmao Chelsea i navijače ovog kluba, ali zaista uopšte nemaju razloga za brigu. Iako je ova odluka privremeno zaustavljena mnogi misle da Chelsea uopšte ne mora kupovati nove igrače.

Naime, pred početak ove sezone Chelsea je odlučio mnoge igrače da pošalje na posudbu kako bi brusili svoju formu, a nevjerovatan je podatak da čak 41 fudbaler ovog kluba igra na posudbi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svi oni će se vratiti na kraju ove sezone u Chelsea, ali sigurno da će samo rijetki dobiti šansuu prvom timu naredne sezone. Mnogi vjeruju da je to najveća mana Plavaca jer bespotrebno kupuju mnoge igrače kada imaju nekoliko sjajnih mladih igrača na posudbama.

Image: Wikipedia

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Znaci pantic je igrac chelsea’
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi