Transfer "bomba" zadnjeg dana prelaznog roka će biti - Gareth Bale?

Optimizam u Londonu..

Transfer "bomba" zadnjeg dana prelaznog roka će biti - Gareth Bale?

Postoji mogućnost da zadnji dan zimskom prelaznog roka prođe bez "bombi". Ali možda bude i obratno.

Još ranije se pisalo da bi Tottenham mogao pokušati vratiti Gartha Balea iz Real Madrida, a danas iz Engleske stižu nove vijesti.

The Times piše da u Tottenhamu vjeruju da su napravili ozbiljan napredak u pokušajima da dovedu Garetha Balea.

Detalji nisu dogovoreni, ali čelnici Spursa navodno sve više vjeruju u mogućnost da Velšanin danas realizuje transfer u njihov klub.

Real je navodno spreman pustiti Balea, ali samo za cifru koju Kraljevi smatraju adekvatnom. Za sada nema tačnih informacija o mogućoj vrijednosti transfera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno problem predstavljaju Baleova "prava na imidž". Velšanin je ista prodao "trećoj strani", pa bi Tottenham, ukoliko želi i na taj način profitirati od mogućeg Baleovog povratka, ista morao otkupiti - zbog čega je prvi čovjek kluba Daniel Levy izuzetno frustriran.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi