Luda noć na fudbalskoj pijaci: Richarlison, Silva, Havertz i Mahrez pred vratima novih klubova

Špekulacije ne prestaju

Luda noć na fudbalskoj pijaci: Richarlison, Silva, Havertz i Mahrez pred vratima novih klubova

Admin Čaušević

Srijeda večer donijela je četiri potencijalne bombe na fudblaskoj pijaci i tiče se zaista nekih od najboljih igrača današnjice na svojim pozicijama. 

Kaija Havertza su mnogi vidjeli kao zamjenu za Karima Benzemu u Real Madridu, ali nakon iznenadnih dešavanja tokom dana Nijemac bi mogao promijeniti klub, ali ne i grad.

Havertz prema tvrdnjama Fabrizija Romana želi napustiti Chelsea što će pokušati iskoristiti Arsenal i dovesti ga u svoje redove. Pregovori će biti nastavljeni u sljedećim danima.

Ako bivši igrač Apotekala neće u Real, onda bi drugi igrač iz Londona mogao put Madrida i to nakon što se sam ponudio Kraljevima.

"Svaki igrač bi volio tu igrati, to je najbolji klub na svijetu", kazao je Richarlison s čijim je kvalitetima Carlo Ancelotti itekako dobro upoznat.

Realu treba napadač koji bi mogao biti i rezervna opcija, a da li je Brazilac koji se nije proslavio u Tottenhamu pravo rješenje teško je reći.

Oglasi

Kako stvari stoje bit će odlazaka i u novom prvaku Evrope. Već danima se špekuliše da će Bernardo Silva postati novi član PSG-a.

Parižani žele Portugalca u svojim redovima i prema tvrdnjama L'Equipea Manchester Cityju su ponudili Marca Verrattija. Međutim, transfere bi mogla usporiti politika.

Cityjem upravljaju UAE-e, a PSG-om Katarani, poznato je da odnosi između te dvije zemlje nisu baš najbolji i pitanje je hoće li posao biti završen.

Posljednja transfer bomba za srijedu, 14. maj, tiče se Riyada Mahrea koji će prema svemu sudeći put zemlje koja dovodi koga god može.

Mahrez je u pregovorima sa Al Ahlijem i njegova naredna stanica u karijeri bit će Saudijska Arabija nakon što se pronađe zajednički jezik sa Građanima.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi