Transfer bombe za dobro jutro: Džeku žele tri kluba i to odmah u januaru
Edin Džeko je u Premier ligi proveo četiri i po godine i dvaput je osvojio, a blizu povratka je bio i prošle zime kada ga je želio Chelsea. Vidjet ćemo šta će ovoga puta...

(Pre)ambiciozne najave iz Engleske

Transfer bombe za dobro jutro: Džeku žele tri kluba i to odmah u januaru

Jutro nakon što je Edin Džeko postigao dva pogotka u pobjedi BiH nad Sjevernom Irskom, britanski mediji donose "svježe" transfer špekulacije vezane za bh. Dijamanta.

Kako piše Mirror, a prenose brojni drugi tamošnji mediji, za Džeku su ozbiljno zainteresovana tri kluba iz Premier lige, ali iz donjeg dijela tabele - Southampton, Cardiff i Crystal Palace.

Ovi engleski klubovi željeli bi dovesti Džeku već u januaru, ali treba biti realan i reći da je teško očekivati da Edin Džeko prihvati ijednu od tih ponuda. Ipak, nikad ne treba otpisivati špekulacije, posebno ne nakon izjave koju je naš sjajni fudbaler dao prije nekoliko dana.

"Možda je prekasno za mene da se vratim u Premier ligu, ali nikad se ne zna. Volim engleski fudbal, igrao sam četiri i po godine u Premier ligi i uživao sam, baš kao što i sada uživam u Romi", rekao je Edin Džeko, koji je sa Manchester Cityjem osvojio dva naslova prvaka u Engleskoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Džeko je prošle zime zaista bio blizu povratka u Premier ligu, ali je njegov transfer u Chelsea propao u posljednji čas.

Vrijedi podsjetiti da je Edin Džeko ugovorom za Romu vezan do 30. juna 2020. godine i sigurno je da ga rimski klub neće pustiti lako, tako da Southampton, Caridff i Crystal Palace čeka možda i nemoguća misija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Budala je ako ode.Nije otisao u Celsi eto otici ce u ove sto se bore za ostanak
11 0
casimiro
Dajjj....Ovakva velicina u tako male klubove!!!Nije lud da rusi pred kraj karijere reputaciju.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi