Transfer na pomolu: Ljajić bira između dvije opcije

Pakuje kofere

Transfer na pomolu: Ljajić bira između dvije opcije

Srbijanski reprezentativac Adem Ljajić nalazi se na izlaznim vratima Torina, javljaju mediji sa Apenina.

Odlaskom Siniše Mihajlovića sa klupe Torina, ovaj 26-godišnji Novopazarac je izgubio mjesto u prvoj postavi i uveliko razmatra mogućnost da ove zime promijeni sredinu u potrazi za većom minutažom.

Navodno, u Torinu ne bi imali ništa protiv toga i već planiraju da zarade deset miliona eura od transfera, a kao potencijalne destinacije se spominju Rusija i Kina.

Ljajić ove minute nije upisao nijedan minut na terenu, a italijanski mediji pišu da mu je Walter Mazzari poručio da na minutažu može računati samo ukoliko promijeni lični stav.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Lajić je u Torinu od ljeta 2016. godine. Prethodno je nosio dresove Rome, Intera, Fiorentine i Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi