Transfer potvrđen, Mustedanagić na novoj posudbi
Sparta.cz

Mladi Zmaj promijenio sredinu

Transfer potvrđen, Mustedanagić na novoj posudbi

Zinedin Mustedanagić i definitivno će sljedeće sezone nastupato za Češke Budejovice.

Ovaj mladi reprezentativac BiH je proteklu sezonu odradio na posudbi u slovačkom Ružomberoku, a iako se očekivali da će se nakon sjajnih igara vratiti u Spartu s kojom je ugovorom vezan, do toga nije došlo.

Mustedanagić će, kao što je i najavljeno, na novu jednogodišnju posudbu, ali ovoga puta u Češke Budejovice u čije redove je prije nekoliko dana stigao i Benjamin Čolić koji je ranije igrao za Željezničar.

Putem zvanične stranice Češke Budojovice su potvrdile Mustedanagićev transfer, vjerujući da će opravdati povjerenje i svojim igrama doprinijeti u ostvarenju zacrtanih ciljeva, a prvi trening bh. fudbaler će odraditi već danas.

U dosadašnjoj karijeri Mustedanagić je u Češkoj pored Sparte još imao priliku igrati za Duklu Prag.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi