Transfer saga završena: Ognjen Vranješ ima novi klub!

Bh, reprezentativac potpisuje ugovor

Transfer saga završena: Ognjen Vranješ ima novi klub!

Samir Mlaćo

Prema pisanju belgijskih medija, Ognjen Vranješ će danas i zvanično postati novi član belgijskog Anderlechta.

Naime, Vranjeć će danas obaviti ljekarske preglede, a zatim potpisati ugovor. Sada već bivši član AEK-a već odavno je na meti belgijskog tima, a sve je zapelo zbog visine obeštećenja.

Prvobitni plan Anderlechta je bio platiti 3 miliona eura, ali AEK nije pristao na ponudu. Sada se spominje cifra od 3.2000.000 eura, uz određen bonuse.

Ovaj 28-godišnji defanzivac ima sjajnu sezonu u AEK-u s obzirom da je osvojio titulu prvaka Grčke, dok je prije AEK-a nastupao za Tom Tomsk, Sporting Gijon, Gaziantepspor, Elazigspor, Alania, Krasnodar, Crvenu Zvezdu, Sheriff...

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Za reprezentaciju Bih upisao je 36 nastupa. Rođen je u Banja Luci, a ponikao je u redovima Borca.

Top Komentari

SEIKO
E jes vala neki igrač, rupčaga u odbrani.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi