Transfer života: Fudbaler Čukaričkog na pragu Borussije iz Dortmunda?
Fudbaler Čukaričkog nalazi se na radaru tima iz Dortmunda

Skrenuo pažnju na sebe

Transfer života: Fudbaler Čukaričkog na pragu Borussije iz Dortmunda?

E. Dindić

Ljetni prelazni rok nije ni počeo, a već su špekulacije uveliko krenule. 

Borussija Dortmund zainteresovana je za dovođenje krilnog fudbalera Čukaričkog Samuela Owusua prema pisanju tamošnjih medija. 

On je odigrao odličnu sezonu za ovaj tim u Srbiji, gdje je postigao sedam golova i dodao 10 asistencija.

Trener tima iz Dortmunda ga vidi kao velikog potencijala za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Međutim, kako stvari stoje osim Borussije za ovog fudbalera zainteresovani su Basel, Keln i Metz koji su također skautirali ovog fudbalera, te žele ga u svojim redovima.

Ovaj fudbaler u svoju igru unosi dosta energije, veoma je brz i sa lakoćom se rješava protivničkih fudbalera, te svakako predstavlja velikog talenta, od kojeg se ono najbolje tek očekuje.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi