Traumatično poluvrijeme za bivšeg golmana Zrinjskog u Turskoj

Primio četiri gola

Traumatično poluvrijeme za bivšeg golmana Zrinjskog u Turskoj

E. Škorić

Goran Karačić, bivši golman Zrinjskog, želi što prije zaboraviti prvih 45 minuta današnjeg meča Kupa Turske između Adanaspora i Alanyaspora.

Adanaspor na svom terenu gubi s 4:0 nakon prvog poluvremena, pa je nekadašnji golman Zrinjskog četiri puta morao po loptu u vlastitu mrežu.

Gunes je u 14. minuti doveo goste u vodstvo, ubrzo je Diniz postigao autogol za 2:0, a do kraja prvog dijela Bulut i Tzavellas su "pojačali" prednost gostiju.

Karačić nema svoj dan i, ako njega pitate, vjerovatno bi volio da se utakmica što prije završi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo, Karačić je u prošlosti braneći sa Zrinjski bio proglašen najboljim golmanom u Premijer ligi BiH. Iz Zrinjskog je u Adanaspor otišao 2016. godine, a prošlu sezonu je odradio na posudbi u njemačkom Sandhausenu.

Povezivao se nedavno sa splitskim Hajdukom, ali je Adanaspor odlučio da ga zadrži.

Top Komentari

gaaazziiijjaaaaa
Trauma je kad primiš 8 GOLOVA u 2 DERBIJA.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi