Letica pronašao novi klub, Hajduku tri miliona eura obeštećenja
FOTO: EPA

Da li ovaj transfer znači dolazak Karačića na Poljud?

Letica pronašao novi klub, Hajduku tri miliona eura obeštećenja

Samir Mlaćo

Prema pisanju Slobodne Dalmacije Karlo Letić je odlučio napustiti Hajduk te potpisati za belgijski Club Brugge.

Nakon 20-tak utakmica u kojima je pokazao svoje kvalitete, te uz to dodao i pobjedonosno pogodak u 95. minuti protiv Istre, mladi golman iz Omiša odlučio se za promjenu sredine.

Club Brugge vodi Ivan Leko, a Letica bi trebao potpisati ugovor na četiri godine. Hajduk će prema posljednjim informacijama zaraditi tri miliona eura obeštećenja.

Za mladu reprezentaciju Hrvatske Letica je upisao jedan nastup, a kao njegov nasljednik na golu Spličćana spominje se bh. internacionalac Goran Karačić.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Karačić je trenutno član turskog Adanaspora gdje nije dobio pravu priliku, te je dogovor sa Hajdukom navodno načelno postignut.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi