Turci tvrde: Goran Karačić pred transferom

Nekadašnji golman Zrinjskog

Turci tvrde: Goran Karačić pred transferom

Goran Karačić, nekada jedan od najtalentovanijih golmana u BiH, pred novim je transferom.

Nakon što je jedno vrijeme utakmice svog Adanaspora gledao pretežno s klupe, u prethodnoj sezoni Karačić se ponovo izborio za 'jedinicu' i svojim nastupima ujedno skrenuo pažnju nekoliko klubova.

Mediji u Turskoj posljednjih dana pišu kako se za usluge ovog 22-godišnjeg čuvara mreže interesuje i novi turski prvoligaš Gazišehir Gaziantepa koji se prethodno želio i Ibrahima Šehića, a kontakti su, kako navode, uspostavljeni i vrlo lako bi moglo doći do transfera.

Karačić se kao član Adanaspora vodi od 2016. godine kada je stigao iz Zrinjskog, a u prethodnoj sezoni, da nije imao problema sa povredom, sakupio bi vjerovatno više od 15 nastupa u 2. ligi Turske. 

Ugovor mu inače važi do sljedećeg ljeta.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi