Trebao potpisati za Genovu, pa pao na ljekarskim pregledima: "Već dugo godina ima bolest..."

Nisu htjeli rizikovati

Trebao potpisati za Genovu, pa pao na ljekarskim pregledima: "Već dugo godina ima bolest..."

E. Čaušević

Nekadašnji igrač Rome, Juan Manuel Iturbe, bio je na korak od povratak u Seriju A.

Iturbe već svije godine igra u meksičkom UNAM Pumasu, a interes za njega pokazala je Genova. Italijanski klub je htio dovesti Iturbea na posudbu do kraja sezone, no dogovor je propao.

Argentinac je stigao prošle sedmice u Genovu na ljekarske preglede i činilo se da je sve završeno, ali se potom vratio u Meksiko i nije bilo objašnjenja zašto nije potpisao ugovor sa italijanskim klubom.

Međutim, iz Genove su danas potvrdili da Iturbe nije prošao ljekarske preglede, te da zbog toga ništa nije bilo od njegove posudbe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bilo je nekih problema na ljekarskim pregledima. Nismo htjeli preuzeti odgovornost za bolest koju ima već dugo vremena. Kada su doktori u sumnji onda mi tu ništa ne možemo. Žao nam je što je tako završilo", rekao je predsjednik Genove, Enrico Preziosi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti