Treća sreća za Inter

VAR im ovaj put pomogao

Treća sreća za Inter

Edmir Škorić

Dosta uzbuđenja viđeno je u prvih 45 minuta italijanskog derbija između Intera i Juventusa.

Gosti iz Torina vode 1:0 i pokušat će da do kraja ostvare pobjedu kako bi zadržali prednost od jednog boda ispred Napolija, ali neće Staroj dami biti lako.

Imao je Juve i, da se tako izrazimo, naklonost VAR-a u prvih 45 minuta. Kod pogodaka Douglasa Coste odlučio je VAR i gol je potvrđen, a onda je na isti način, video tehnologija, pomogla sudiji Osariju da pokaže Interovom igraču Vecinu dikretan crveni karton.

Vecino je namjerno udario Mandžukića, prvobitno je dobio javnu opomenu, a onda direktno isključenje nakon što je sudiji video tehnologija pomogla da uvidi da se radi o malo jačem prekršaju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I onda u završnici prvog dijela Blaise Matuidi postiže gol iz nedozvoljene pozicije i VAR je ovaj put pomogao Interu, pa je poništen pogodak Juventusa.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi