Treći remi Atletica u posljednje četiri utakmice La Lige i ponovo isti rezultat
Na kraju je završilo 0:0

Tim iz Madrida je postigao samo dva gola u posljednja četiri kola

Treći remi Atletica u posljednje četiri utakmice La Lige i ponovo isti rezultat

S. Pašalić, foto: EPA

Atletico Madrid je u 8. kolu La Lige odigrao samo 0:0 na gostovanju kod Valladolida.

Ekipa Diega Simeonea je nakon odlične igre i pobjede u Ligi prvaka protiv Lokomotiva željela stići do pobjede i u ligi, ali u tome na kraju nije uspjela.

Atletico je nešto bolje otvorio meč, ali su domaći u 36. minuti imali sjajnu priliku da stignu do vodstva kada je sudija na asistenciju VAR-a pokazao na penal, ali je Sandro Ramirez bio neprecizan.

Gosti su i u drugom poluvremenu bolje počeli, ali su ponovo domaći imali sjajnu priliku u 59. minuti, ali je Ramirez i ovaj put bio neprecizan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To se moglo osvetiti Valladolidu u nekoliko navrata, a gosti su najbolju priliku da stignu do vodstva imali u 82. minuti, ali je Correa pogodio stativu.

Na kraju je završilo 0:0 pa je Atletico upisao i treći remi u posljednje četiri utakmice u La Ligi, a zanimljivo je da je u sve tri utakmice rezultat bio isti.

Top Komentari

ArminA
Najgori fudbal igraju u ligi 5 . Cak i u nizim ligama mnoge ekipe igraju ljepse i ucinkovitije. Imas takve igrace i igrati defanzivno ,ne razumijem...
0 1
Blokiran
Lagano x 0 0 i redovno uzimas novac hvala simeone
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi