Trener LA Galaxyja: Zlatan želi i zaslužuje završiti karijeru u Italiji

Šta je sljedeće za Ibrahimovića?

Trener LA Galaxyja: Zlatan želi i zaslužuje završiti karijeru u Italiji

Jučer je LA Galaxy zvanično sapštio da je sa krajem sezone u MLS-u, završena i epizoda Zlatana Ibrahimovća u ovom klubu.

O ovakvom razvoju situacije se odavno špekulisalo, a navodno bi se Ibrahimović mogao vratiti u Evropu i Italiju. Spominjali su se Inter, Milan, Napoli i Bologna, dok se nešto ranije pričalo da 38-godišnji Šveđanin želi osjetiti "fudbalsku romantiku" i zaigrati u dresu Boce Juniors.

Novinari italijanskog Radija Kiss Kiss su odgovore o Ibrahimovićevoj budućnosti pokušali dobiti i od trenera LA Galaxyja Guillerma Barrosa Schelotta.

"Ne znam šta će Ibra sada uraditi... On je fantastičan igrač, ali je ne znam koji će njegov naredni korak biti, možda će završiti karijeru u Napoliju ili čak u Milanu", istakao je Schelotto, pa dodao:

"Ne znam gdje će to biti, ali on zaslužuje i želi svoju karijeru završiti u Italiji".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedan od klubova koji su, prema špekulacijama, pokazali interes za Ibrahimovića je i Napoli. Inače, Zlatan je u PSG-u imao priliku sarađivati sa aktuelnim trenerom Napolija Carlom Ancelottijem.

"Dobro se poznaju, Zlatan očigledno ima karakteristike koje su Napoliju potrebne", kratko je prokomentarisao Schelotto.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samojuve
Dosadni ste vise sa ovim nosonjom
2 2
HAMZA456789
Kakav on
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi