Trener Las Palmasa se izvinio navijačima: Ovo je sramota

Nakon debakla protiv Girone

Trener Las Palmasa se izvinio navijačima: Ovo je sramota

Trener Las Palmasa Paco Jimenez je uputio javno izvinjenje svim navijačima ovog kluba nakon što je Girona "pregazila" njegove izabranike sa 6:0 u susretu La Lige koji je odigran u subotu.

Michael Olunga je na ovom susretu postigao hat-trick i vodio Gironu do ubjedljive pobjede, a nakon utakmice trener Las Palmasa je osjetio potrebu da se izvini svim navijačima svoje ekipe.

"Ono što se dešavalo na terenu je sramotno. Sve smo radili jako loše, više ja nego igrači. Želimo se izviniti navijačima", istakao je Jimenez, pa nastavio:

"Razultat je takav kakav je, on više oslikava moj neuspjeh od neuspjeha ekipe. Raspali smo se nakon njihovog drugog gola, jer nismo vjerovali da se možemo vratiti."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Preuzimam odgovornost na sebe. Pred nama je naredno kolo, trudit ćemo se da budemo bolji", dodao je na kraju trener Las Palmasa, ekipe koja se trenutno nalazi na posljednjoj poziciji u La Ligi i kojoj predstoji grčevita borba za opstanak do kraja sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi