Nove informacije iz Beograda: Pretučeni "navijači" su kickboxeri iz Splita
Nevjerovatne scene viđene su u Beogradu. Nekoliko osoba je zadobilo teške povrede u sukobu navijačkih frakcija FK Partizan nakon pokušaja zauzimanja tribine

Srpski mediji tvrde

Nove informacije iz Beograda: Pretučeni "navijači" su kickboxeri iz Splita

Midhat Šljivak

Veliki neredi obilježili su najveći duel srpskog fudbala, meč Partizana i Crvene zvezde. U tuči na tribinama ozbiljne povrede doživjelo je nekoliko osoba, a nakon svega je otkriveno da su u neredima učestvovali i državljani Hrvatske.

Novinar Partizan TV-a Željko Pantić tvrdi da su srpski huligani unajmili članove jednog kickboxing kluba iz Splita.

"To su bili državljani Hrvatske koji nikada ranije nisu bili na stadionu Partizana. Oni su kickboxeri iz Splita, koji su došli sa crno-bijelim obilježjima i počeli su tući sve oko sebe. Ko ih je angažovao, nije poznato", rekao je Pantić za Telegraf.rs

Srbijanski mediji (Kurir, Telegraf) danas prenose da je beogradska policija, zbog učestvovanja u neredima na stadionu Partizana, privela i ispitala nekoliko stranih državljana i to šestoricu Hrvata, te po jednog Bugarina i Grka.

Kurir je objavio video u kojem je jedan od pretučenih navijača priznao da je iz Splita.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Top Komentari

Dragan Stanić Stanke
NAJSTROŽE SVE KAZNITI POSEBNO "GOSTE" IZ SPLITA
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi