Trener Marseillea kritikovao Radonjića: Nije smio to da uradi!

Greška koja je prethodila golu

Trener Marseillea kritikovao Radonjića: Nije smio to da uradi!

Trener Marseillea Rudy Garcia nije bio zadovoljan sinoćnjom partijom novog fudbalera ove ekipe Nemanje Radonjića. 

Marseille je izgubio od Eintrachta iz Frankfurta sa 2:1 u 1. kolu grupne faze Evropa lige, a Radonjić je šansu za igru dobio u posljednjih 20-ak minuta.

Ipak, pred sami kraj je loše ispucao jednu loptu nakon čega su gosti uspjeli da postignu gol, a Garcia je rekao kako je to cijena njegove mladosti.

"Radonjić je napravio grešku koju nije smio, ali to je greška njegove mladosti. Novi fudbaleri moraju brzo da se uklope u naš sistem igre. Naprimjer, Duje Ćaleta Car je odigrao dobar meč. Ipak, i on mora naučiti da u određenim situacijama reaguje kao cijeli tim", rekao je Garcia.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Podsjetimo, Radonjić je u francuski klub stigao prije nekoliko sedmica iz Crvene zvezde, a transfer je bio vrijedan oko 11 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi