Trener Sheffielda oduševljen: "Bešić? Vrhunski igrač, ima sve ono što treba veznjaku"

Bh. reprezentativac posuđen Sheffieldu

Trener Sheffielda oduševljen: "Bešić? Vrhunski igrač, ima sve ono što treba veznjaku"

E. Škorić

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić danas je iz Evertona prešao na posudbu u novog premerligaša Sheffield United.

Bešića Everton drugu sezonu zaredom šalje na posudbe, a nakon sticanja iskustva u Championshipu, naš veznjak će naredne sezone igrati u Premier ligi.

"Oduševljen sam što mogu dobiti ovakvog veznog igrača. Mo je pravi igrač. Ima velik pedigre koji uključuje međunarodno igranje i igranje u Premier ligi", kazao je menadžer Sheffielda Chris Wilder, pa je dodao:

"On je izvrstan svestrani vezni igrač i neko je ko može učiniti sve što želimo od jednog veznjaka. Ima sve ono što treba da ima jedan veznjak. Za BiH je igrao kao defanzivni vezni, ali može da igra i naprijed. Općenito, smatram da je ovo bio jako uspješan prelazni rok".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za vrijeme svog boravka u Engleskoj, Bešić je upisao 37 nastupa u Goodison Parku i odigrao preko 50 mečeva u posljednjih 18 mjeseci dok je bio posuđen Middlesbroughu.

Prije Evertona igrao je u Mađarskoj za Ferencvaroš, a prethodno igrao u Hamburgu.

Top Komentari

andi
naš je jebat ga,kakav god je,a nije neki igrać,ali eto kad imaš iza sebe tim ljudi goriš i kad si pojisao,namprijed Muhamedw lijepa imena i išaranog tjela .šteta.
1 0
K79
Sretno majstore !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi