Trener Slavena zna šta se krije iza Jusufbegovićeve ostavke?

Zagonetna poruka Jahića

Trener Slavena zna šta se krije iza Jusufbegovićeve ostavke?

Pomalo iznenađujuće Nedim Jusufbegović dan pred utakmicu sa Slavenom odlučio je napustiti kormilo Igmana.

U posljednje vrijeme Igman je pod Jusufbegovićevim vodstvom bilježio vrlo dobre rezultate, ali na današnjem treningu ovaj bivši fudbaler Sarajeva i Željezničara je saopštio igračima da odlazi, što je izazvalo brojne upitnike.

Kao razlog takve odluke Jusufbegović je naveo "najmanju moguću razinu odnosa i komunikacije s upravom", no čini se da to nije sve, što se može zaključiti i po reakciji trenera Slavena Adnana Jahića.

"Znam ja šta je razlog, sutra ćete znati...", zagonetno je napisao Jahić na svom Facebook profilu.

Eventualnom kiksom Slaven bi došao u jaku tešku situaciju pred posljednja kola Prve lige FBiH i borba za opstanak bila bi im znatno otežana.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Šta nas čeka sutra u Živinicama i šta se krije iza Jahićeve poruke, ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

Analiticar
Novi trener nk sarajevo
0 24
Gari Garinča
Uprava Igmana odustala od dogovora 3 za 3, a trener u toj situaciji nije imao drugog izbora. I jedna i druga ekipa zaslužuju niži rang.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi