Trener Travnika: Ovakvi porazi su najbolniji, žao mi je mojih momaka, sve su ispoštovali

Gosti su na kraju nesretno poraženi

Trener Travnika: Ovakvi porazi su najbolniji, žao mi je mojih momaka, sve su ispoštovali

S. Pašalić

Nogometaši Travnika su danas u posljednjim trenucima meča poraženi na gostovanju kod Olimpika rezultatom 2:1.

Trener gostiju, Adnan Čorbo, osvrnuo se na današnji meč i sve ono što se desilo u završnici.

"U svakom slučaju da to nije prijatno, ko god se bavi fudbalom ili je fudbalski analitičar ili novinar zna da su to najbolniji porazi kada spretom okolnosti, to nije šansa, to nije izražena akcija i onda dobijete neki gol koji nismo zaslužili."

"Meni je žao mojih momaka zato što su odigrali zaista taktički na visokom nivou, sve su ispoštovali što smo radili proteklu sedmicu i znači da je minimum taj neki neriješeni ishod, ako uopšte možemo pričati šta je zasluženo, šta je korektno, šta je pošteno, to je najminimalnije što su moji momci danas zaslužili ovdje na Otoci, ali žao mi je. To se dešava, nije to prvi put. Žao mi je ekipe, oni su mladi, vjerujem da će ovo brzo prevazići i da idemo dalje"

Trener Travnika je ponovio i koje su ambicije kluba u novoj sezoni.

"Da vam nešto iskreno kažem, ja sam to u prvom svom obraćanju medijima rekao da je to činjenica, to je stvarno tako, da uprava i ja zajedno sa njima imamo jedan zadatak, a to je stabilizacija kluba u federalnom rangu na svim nivoima tako da zaista mi nemamo razloga da mijenjamo filozofiju ili da mijenjamo neke odluke."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sve što se lijepo desi je lijepo i mi i dalje čvrsto stojimo na nogama... Ovo je mlada ekipa, 80 posto igrača je iz Travnika, tako da je to jedna velika stvar da oni iz utakmice u utakmicu rastu i to je jedini naš cilj i zadatak"

Top Komentari

CarlGilbert
To je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvog mjeseca sam primio 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponio kući najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. Ne mogu da verujem koliko je lako jednom isproban. ------- >>>> WebJob33.Com
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije