Trener Viola nakon utakmice objasnio SMS-u neke stvari: Hej, to nije u redu!
Foto: Screenshot

Svega je sinoć bilo na Artemio Franchiju

Trener Viola nakon utakmice objasnio SMS-u neke stvari: Hej, to nije u redu!

Sinoć su Fiorentina i Lazio odigrali jedan od najboljih susreta tekuće sezone Serije A. Na Artemio Franchiju je viđeno sedam golova, dva crvena kartona, a na kraju i pobjeda Lazija rezultatom 3:4.

Tokom čitavog meča osjetne su bile tenzije među igračima dvije ekipe, a burno je bilo i nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

Čim je arbitar označio kraj, trener Fiorentine Stefano Pioli se zaputio prema terenu i igraču Lazija Sergeju Milinković-Saviću.

Inače, Pioli je bio prvi trener popularnog SMS-a kada je reprezentativac Srbije tek stigao u Italiju, a nakon sinoćnjeg susreta je bio vidno razočaran Milinković-Savićevim ponašanjem.

Naime, Pioli je zaključio da je SMS namjerno provocirao navijače Fiorentine proslavljajući pobjedu svoje ekipe upravo pred njima. Pioli i SMS su ušli u verbalni duel, a trener Fiorentine je veznjaku Lazija poručio da slavi trijumf pred svojim navijačima, te da mu je bolje da pred simpatizerima Viola "šuti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

U čitavu situaciju se umiješao i sudija, pa su se strasti ubrzo smirile.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi