Nije za one sa slabim želucem: Pogledajte kako je izgledala noga Andrea Gomesa nakon loma

Stravična povreda Portugalca

Nije za one sa slabim želucem: Pogledajte kako je izgledala noga Andrea Gomesa nakon loma

E. Čaušević

Portugalski veznjak Andre Gomes doživio je sinoć stravičnu povredu na utakmici između Evertona i Tottenhama, te ga očekuje duga pauza.

Gomes je bio u naletu kada ga je s leđa faulirao Son, a onda se on sudario sa Aurierom nakon čega je došlo do stravičnog loma noge. Kada su igrači vidjeli u kakvom stanju je njegova noga pokušali su nekako smiriti Gomesa jer su znali u kakvim je bolovima.

Son je na kraju dobio crveni karton i u suzama je napustio teren iako nije on slomio nogu Gomesu već je to uradio njegov saigrač Aurier. Ova povreda potresla je sve na stadionu, ali sigurno da je Gomesu sada najteže.

Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija kako je izgledala noga portugalsog igrača nakon što su ga iznijeli s terena i zaista je to bilo stravično.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gomesa su brzo prebacili u najbližu bolnicu u Liverpoolu gdje je operisan, a sigurno je da ga očekuje duga pauza. U nastavku možete pogledati kako je izgledala njegova noga nakon loma, ali upozoravamo da nije za one sa slabim želucem.

Image

Promo

Top Komentari

Strucnjak12345
Bavite se glupostima, Jel vi mislite stvarno da je Gomes u svoj toj frci imao kad patike da obuce, odnosno da mu neko obuve?
2 1
Hooruk
Danasnji fudbaleri su ko zene, nema ni jedan dlake na tijelu, tako da ovo sigurno nije njegova noga.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi