Treneru Brescije muka od priče o Balotelliju: Stalno ga uhodite...

Hoće li Italijan otići iz kluba?

Treneru Brescije muka od priče o Balotelliju: Stalno ga uhodite...

Trener Brescije Fabio Grosso izjavio je kako se umorio stalno odgovarajući na pitanja vezana za Marija Balotellija.

Daleko najveća zvijezda u timu Brescije upravo je Balotelli i svaki njegov potez je 'pod lupom', pa tako i to da ga je Grosso vratio u tim nakon svađe na jednom od treninga.

Pred meč s Atalantom na konferenciji za medije jedno od pitanja bilo je vezano upravo za Balotellija, ali Grosso je priznao da mu je muka stalno pričati o 'nestašnom' napadaču.

"Ne želim stalno govoriti o njemu", rekao je Grosso novinarima, pa potom dodao:

"Stalno ga uhodite, gledate da li je došao koji minut ranije ili kasnije na trening. Pratite ga kako biste pronašli nešto protiv njega, ali ja lično s njim nemam nikakav problem, štaviše imamo vrlo zdrav odnos. On je dečko koji ima određene kvalitete koje cijenim", kaže Grosso.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mediji u Italiji prethodnih dana su pisali kako je Balotelli nesretan u Bresciji i da bi već u januaru mogao da promijeni sredinu. Pominju se Kina, zatim Brazil, a u igri je i MLS klub Toronto koji navodno ima najveće šanse za transfer.

Podsjetimo, Balotellij ugovor s Brescijom važi do 2022. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi