Trening centar N/FSBiH spreman za meč mladih reprezentativaca

BiH danas protiv Velsa

Trening centar N/FSBiH spreman za meč mladih reprezentativaca

Teren na Trening centru Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH spreman je za utakmicu mladih reprezentativaca naše zemlje i Velsa.

Naši momci danas igraju utakmicu 6. kola kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo, a protivnik u Zenici je reprezentacija Velsa koja se trenutno nalazi na 4. poziciji u našoj grupi 8.

Iako je snijeg padao gotovo neprestalno posljednjih dana širom naše zemlje, ljudi koji su zaduženi za održavanje Trening centra u Zenici napravili su sjajan posao i današnja utakmica će se nesmetano odigrati. Svakako da sve pohvale idu za direktora Trening centra N/FSBiH u Zenici i njegove saradnike.

Top Komentari

jaheto
Svaka cast za ciscenje terena, sve se moze uraditi kako treba, samo kad se hoce.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi