Trening Liverpoola pokazao da Firmino i Mane hitno moraju posjetiti frizera

Nismo ih navikli vidjeti u ovakvom izdanju

Trening Liverpoola pokazao da Firmino i Mane hitno moraju posjetiti frizera

E. Čaušević

Serge Aurier nalazi se pred novčanom kaznom nakon što je po treći put prekršio pravila karantina jer je odlučio da se ošiša.

Aurier je na Instagramu objavio kako je posjetio frizera, te je htio da ima novu frizuru za početak treninga. Međutim, rad frizera još uvijek je zabranjen u Engleskoj i igrača Tottenhama očekuje žestoka kazna.

Fudbaleri u Engleskoj većinom poštuju pravila, a i ako ih prekrše sigurno da ne objavljuju to javno kao Aurier. Koliko ljudima u Engleskoj nedostaje što frizeri ne rade najbolje se vidjelo na trenngu Liverpoola.

U centru pažnje našli su se Roberto Firmino i Sadio Mane na kojima se vidi da im hitno treba posjeta frizeru. Međutim, i pored toga oni poštuju pravila, te ne prave greške kao igrač Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Image

Image

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Firminho izgleda maldje, Mane starije :)
3 1
Malilav22
mnogo bitno na terenu frizura ! Kako znam za sebe volim Fudball , ali danas su i glumci, manekeni pa tek onda fudbaleri
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi