Trening Vatrenih propustila trojica vrlo važnih igrača

Hrvatska u problemima pred Englesku?

Trening Vatrenih propustila trojica vrlo važnih igrača

Hrvatska je nakon prave drame i penal lutrije protiv Rusije izborila plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u kojem će snage odmjeriti sa selekcijom Engleske.

Engleska će svakako biti najteži ispit za Dalićeve izabranike, a Vatreni bi u duel na Lužnjikiju mogli ući itekako oslabljeni.

Naime, hrvatski mediji pišu da su današnji trening propustila trojica izuzetno važnih igrača. Riječ je o golmanu Danijelu Subašiću, štoperu Dejanu Loverenu i desnom beku Šimi Vrsaljku.

Čini se da je susret protiv Rusije uzeo svoj danak. Subašić se u finišu ovog meča žalio na povredu zadnje lože, dok je Vrasljko susret morao napustiti u prvom produžetku.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ipak, za sada nema vijesti da su Subašić i Lovren teže povrijeđeni, ali se zato špekuliše da su realne šanse da Vrsaljko neće biti spreman za Englesku.

Podsjetimo, duel Hrvatske i Engleske je na rasporedu u srijedu u 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi