Trening Zmajeva na Islandu i mali problem za Kodru koji bi trebao biti uspješno riješen

Bh. tim odradio trening

Trening Zmajeva na Islandu i mali problem za Kodru koji bi trebao biti uspješno riješen

Midhat Šljivak, foto: T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra na Islandu igra meč kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, a večeras je na stadionu odrađen posljednji trening.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine trenirala je Laugardalsvollur stadionu u Reykjaviku pred sutrašnji meč protiv Islanda.

Selektor Meho Kodro nije imao problema s povredama igrača. Na mali umor se požalio štoper Dennis Hadžikadunić, no i on će biti spreman za sutrašnji meč.

Kodro je najavio određene promjene u sastavu, no nije želio govoriti o tome koje igrače će promijeniti u odnosu na meč s Lihtenštajnom.

SportSport.ba kao jedini medij iz Bosne i Hercegovine u Reyjkjaviku donosi vam snimke s treninga reprezentacije naše zemlje pred utakmicu koja se jednostavno mora dobiti.

Oglasi

Zmajevi su nakon pet odigranih kola na četvrtom mjestu grupe J sa šest osvojenih bodova. Island je ispod s tri boda.

Za obje selekcije ova utakmica je izuzetno bitna. Islandu je posljednji spas u kvalifikacijama, ali i timu kojeg predvodi Meho Kodro ništa osim pobjede u borbi za drugo mjesto nikako ne odgovara.

Susret Island - Bosna i Hercegovina igra se sutra od 20:45 sati, a poznato je i ko će suditi ovaj meč. Glavni sudija je Lawrence Visser iz Belgije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Njegovi pomoćnici su Rien Vanyzere i Thibaud Nijssen, a četvrti sudija je Bram Van Driessche. U VAR sobi je Jan Boterberg.

Top Komentari

Frane
Samo da Nemanjić porđe bez ozljede bmk za ostalo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi