Tri 'povratnika' za povratak Radničkog u 1. Ligu FBiH
Foto: Facebook/FKRadnički

Nekoliko novih pojačanja na Jošiku

Tri 'povratnika' za povratak Radničkog u 1. Ligu FBiH

Većina fudbalskih klubova u Bosni i Hercegovini je počela, ili će uskoro početi, sa pripremama za narednu takmičarsku sezonu. Takav je slučaj i sa FK Radničkim iz Lukavca koji će se naredne sezone takmičiti u 2. Ligi FBiH, grupa Sjever, i pokušati izboriti povratak u Prvu ligu FBiH.

Upravni odbor FK Radničkog je na sinoćnjem sastanku zakazao prozivku fudbalera. Prozivku koja će se održati u nedjelju, 2.7.2017. godine, će izvršiti novi trener ekipe Ibrahim Crnkić, a ekipi bi se tada trebala pridužiti neka nova, ali i neka, na stadionu Jošik, dobro poznata lica.

Radnički je angažovao više pojačanja, među njima su Damir Murselović, Asmir Mehić, ali i nekoliko igrača koji su u prošlosti već nastupali za ekipu izu Lukavca.

Radi se Almiru Redžiću, Jasminu Jaranoviću i Adnanu Šubiću.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U proteklom periodu Radnički je napustilo više fudbalera. Tarik Šahović, Armin Imamović, Mladen Stjepanović, Hasmir Salihović, Lazar Kalajanović, te Elbis Šabić nisu više članovi ekipe iz Lukavca, dok se špekuliše i o mogućem odlasku kapitena Mirnesa Salihovića.

Ipak, uz nekoliko novih pojačanja, Radnički bi trebao biti među glavnim favoritima za plasman u Prvu ligu FBiH naredne sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi