Tri Realove zvijezde iskazale nezadovoljstvo, žele napustiti klub

Nisu sretni

Tri Realove zvijezde iskazale nezadovoljstvo, žele napustiti klub

E. Škorić

Kako su objavili neki španski mediji, postoje napeti odnosu u svlačionici Real Madrida.

Navodno su tri zvijezde nezadovoljne minutažom koju dobijaju od trenera Carla Ancelottija, a radi se o Marcu Asensiju, Iscu i Marcelu.

Asensio je odbio mnoge ponude ljetos kako bi ostao u Realu, ali nije znao da će biti u drugom planu kod trener Ancelottija, pa je ove sezone u La Ligi odigrao samo 68 minuta na četiri meča.

Što se Marcela tiče, odigrao je samo dvije minute i u sjeni je Davida Alabe i Mendyja, te je Brazilac itekako nezadovoljan i želi da napusti klub. Ipak, s obzirom da u Realu zarađuje osam miliona eura, teško mu je pronaći neki novi klub zbog previsoke plate.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Isco se ranije povezivao s Milanom i još nekim klubovima, ali i on je ostao u nadi da će se stvari poboljšati. Istina, igrao je više od gore spomenutog dvojca, 139 minuta na četiri meča, ali ne osjeća se važnim u Madridu i razmatra mogućnost napuštanja Reala.

Unatoč svim tim nedaćama i napetosti u svlačionici, Real Madrid je prvi u La Ligi sa 13 bodova, a u Ligi prvaka je u prvom meču na Meazzi savladao Inter s 1:0.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
Njih trojica odigrala zadnju dobru sezonu 2017/2018 (13 Liga prvaka kad je osvojena). Asensioa unazadila ona povrijeda u prijateljskoj protiv Arsenala. Iscou ja mislim da je to to, opet je puno dao, 30 već stižu a nije nesto da posebno radi na kondiciji. Marselo je od svoje 18 godine tu - živa legenda kluba, cim neku formu stekne povreda ga spuca (bas kao i Iscoa, Bale a bgm I Hazarda), valja haman kad 30te+ dodju bas pazit na tijelo ako misliš bit na top nivou, kao što je CR7, Ibra, Modrić, Benzema, Thiago Silva isl.
7 1
Klicko
Cuj zvijezde hahahhaha jedino Marcelo moze proc pod to "zvijezda"
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi