Trivunović: Biće teško, ali vjerujem u pozitivan rezultat

Kozara gostuje u Derventi

Trivunović: Biće teško, ali vjerujem u pozitivan rezultat

Pred fudbalerima Kozare je novi ispit. Nakon što su protekle sedmice osvojili bod u Donjem Šepku, družina Vuleta Trivunovića sada putuje u Derventu, gdje će ih dočekati ekipa Tekstilca.

Iako je Tekstilac favorit u subotnjem meču, jasno je da će fudbaleri Kozare dati sve od sebe da se u Gradišku vrate sa povoljnim rezultatom. To je potvrdio i sam Trivunović.

"Pred nama je izuzetno teška utakmica. Igramo protiv Tekstilca koji je već osigurao play-off i igrat će rasterećeno, dok smo mi, s druge strane, pod pritiskom. Nije jednostavno, ali nadam se da možemo odigrati kvalitetnu utakmicu i na kraju ostvariti pozitivan rezultat", kazao je uoči utakmice Trivunović.

Ovo je posljednje kolo u regularnom dijelu prvenstva, a nakon ovog kola šest prvoplasiranih ekipa nastavlja takmičenje u Ligi za prvaka, dok posljednjeplasiranih šest, a među njima i Kozara nastavlja takmičenje u Ligi za opstanak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Tekstilac i Kozara se, podsjetimo, sastaju sutra s početkom u 16:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi