Trivunović ostaje na kormilu Kozare

Želio je otići, ali...

Trivunović ostaje na kormilu Kozare

Vule Trivunović, nekadašnji fudbaler Sarajeva koji danas kao trener vodi Kozaru, odlučio je da ostane na kormilu tima iz Gradiške.

Kozara je proteklog vikenda remizirala sa Napretkom iz Donjeg Šepka (0:0) u derbiju začelja, a zbog neuspjeha posebno razočaran je bio Trivunović, koji je razmišljao da digne sidro i napusti kormilo crveno-bijelih.

Ipak, u dogovoru sa rukovodstvom kluba Trivunović je odlučio promijeniti odluku i ostati u Kozari s kojom će do kraja sezone voditi grčevitu borbu za opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske.

"Razmišljao sam da odem, želio sam da malo razdrmam momke, no ostajem zbog ljudi koji vode klub u koji se bore da ga vrate na pravi put. Brige oko opstanka smo trebali još ranije riješiti, sami sebe smo doveli u ovu situaciju, jer smo u posljednja četiri meča imali 21 odličnu šansu... Šta je, tu je. Nastavljamo raditi", kazao je Trivunović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Pod Trivunovićevim vodstvom Kozara još nije niti jednom poražena u prvenstvu. Na posljednjih pet utakmica je ostvarila četiri remija i jednu pobjedu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi