Trivunović: Drina ne zaslužuje da bude ne mjestu na kojem se trenutno nalazi

Trener Kozare pred subotnji meč

Trivunović: Drina ne zaslužuje da bude ne mjestu na kojem se trenutno nalazi

Kozara je nakon odličnog starta sezone u posljednja četiri susreta Prve lige RS upisala tri poraza. Istina, u šestom kolu je savladana Sloboda iz Mrkonjić Grada.

Sedmo kolo je Kozari donijelo gostovanje kod senzacije jesenjeg dijela sezone Prve lige RS, Sloge iz Gornjeg Crnjelova, na kojem su izabranici Vuleta Trivunovića savladani rezultatom 2:0.

Ipak, Kozara u subotu, u 8. kolu, na svom terenu dočekuje Drinu kojoj ove sezone ne cvjetaju ruže, pa se u Gradišci s razlogom nadaju pobjedi.

"Ekipa Drine je kvalitetna i ne zaslužuje da bude na mjestu na kojem se trenutno nalazi... Prvenstvo je teško, nema lakih utakmica, poštujemo protivnika i njegovu tradiciju, ali prije svega morao da gledamo sebe i u utakmicu ćemo ući maksimalno motivisani. Vjerujem da će moji igrači dati sve od sebe kako bi odigrali dobru utakmicu i osvojili nova tri boda pred našom publikom", istakao je pred susret sa Drinom trener Kozare Vule Trivunović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Utakmica Kozara - Drina na Gradskom stadionu u Gradišci se igra u subotu od 16:00 sati.

Top Komentari

BIHZm@j
E moj srbine.....
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije