Trofej Premier lige je zvanično spreman za novog vlasnika

Ugravirano Leicesterovo ime

Trofej Premier lige je zvanično spreman za novog vlasnika

Danas će na King Power stadionu biti prava fešta...

Fudbaleri Leicestera će nakon utakmice protiv Evertona podići pehar namijenjen osvajaču Premier lige i proslaviti ovaj senzacionalni uspjeh sa svojim navijačima.

Otkako se igra ovaj sistem Premier lige (23 godine), samo je pet klubova prije Leicestera uspijevalo dolaziti do šampionskog trofeja, a odabrano društvo čine Manchester United, Chelsea, Arsenal, Manchester City i Blackburn Rovers.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pehar je zvanično spreman za nove šampione, pa se tako na internetu već pojavila fotografija na kojoj se vidi da je na njega ugravirano Leicesterovo ime, kao i sezona koja će se dugo, dugo pamtiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti