Trojica fudbalera Juventusa propuštaju sutrašnji meč

Problemi za Allegrija

Trojica fudbalera Juventusa propuštaju sutrašnji meč

Fudbaleri Juventusa sutra u okviru 5. kola Serije A igraju na domaćem terenu protiv Cagliarija.

Trener Stare dame Massimiliano Allegri našao se u problemima pred sutrašnji duel jer mu nedostaju tri standarna fudbalera: Sami Khedira, Patrice Evra i Medhi Benatia.

Khedira će zbog umora odmoriti ovaj meč, dok je Benatia šepajući napustio utakmicu protiv Juventusa proteklog vikenda zbog problema sa lijevim aduktorom.

Patice Evra ima problema sa povredom koljena, tako da ni on neće biti na raspolaganju Allegriju. Osim njih, ostali fudbaleri su spremni i žele se iskupiti za poraz protiv Intera (2:1) proteklog vikenda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sutrašnji meč u Torinu počinje od 20.45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi