Trojica fudbalera Juventusa zatražila transfer?

Zbog svađe na treningu

Trojica fudbalera Juventusa zatražila transfer?

Juventusu ne ide baš najbolje ove sezone. Dobro je poznato da je u tim situacijama fitilj igrača kraći nego inače, a u redovima Stare dame su izgleda mnogi fitilji pri kraju. 

La Gazzetta dello Sport prenosi informaciju da su trojica fudbalera Juventusa zbog svađe na treningu zatražila odlazak iz kluba. Iako tačan datum svađe nije pomenut, isti list prenosi da su se na pomenutom treningu posvađali domaći fudbaleri (nisu imenovali) sa novajlijama i stranim fudbalerima.

Naravno, domaći fudbaleri u redovima Juventusa su između ostalog Buffon, Chiellini i Barzagli, a od novajlija možemo izdvojiti Douglasa Costu, Blaise Matuidija ili Mattiju De Sciglija. Treći akteri svađe su stranci, a pretpostavlja se da tu spada prije svih Alex Sandro koji navodno želi transfer u Chesea i nije zadovoljan u Juventusu.

Nakon svađe tri neimenovana fudbalera su zatražila transfer, a iz Juventusda su se veoma brzo oglasili i demantovali pomenute navode. Podsjetimo, sutra navečer Satara dama gostuje kod Napolija u apsolutnom derbiju Serije A i veoma je moguće kako je pomenuta informacija izmišljena kako bi se uvukao nemir u redove ekipe Masimiliana Allegrija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S druge strane, treba imati u vidu činjenicu da su se znale dešavati svađe u svlačionici aktuelnog šampiona Italije, a najsvježili primjer je odlazak Leonarda Bonuccija u Milan nakon svađe sa trenerom Allegrijem.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti