Zielinski vjeruje u pobjedu protiv Juventusa
EPA

Nogometaš Napolija oglasio se prije sjajnog susreta

Zielinski vjeruje u pobjedu protiv Juventusa

E. Ganibegović

U petak nas očekuje sjajna utakmica u Seriji A gdje će snage odmjeriti Napoli i Juventus, a nogometaš ekipe sa San Paola vjeruje kako će susret biti sjajan te da će njegov klub doći do pobjede.

Napolitanci Staru damu dočekuju sa prvog mjesta i u slučaju pobjede imat će sedam bodova više od njih.

"Utakmica protiv Juventusa će biti lijepa i zabavna, nadamo se pobjedi", predviđa Zielinski, govoreći za Premim Sport.

"To će biti poseban izazov, imamo velika očekivanja kao i svaki put. Želimo dati sve od sebe i pobijediti, da bismo se približili našim snovima i ciljevima."

"Ako slavimo, napravili bismo veliku prednost nad njima, ali to neće biti odlučujuća utakmica, još je mnogo kola pred nama."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čak iako pobijedimo Juventus neće ispasti iz utrke za naslov, sigurno je kako će se boriti do kraja, jer su sjajan tim", izjavio je nogometaš Napolija pred susret sa Starom damom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti