Tuča na treningu Schalkea, a Bild se odmah sjetio Edina Džeke

Fotografija se pojavila u javnosti

Tuča na treningu Schalkea, a Bild se odmah sjetio Edina Džeke

E. Čaušević

Trening fudbalera Schalkea koji se održao jutros glavna je tema javnosti u Njemačkoj.

Bild je uspio da dođe do fotografije s treninga ovog kluba na kojoj se jasno vidi da je došlo do tuče između fudbalera Schalkea. Glavni akteri bili su Nabil Bentaleb i Salif Sane koji su razmijenili nekoliko udaraca, a tuča nije izgledala bezazleno.

Na svu sreću ostali fudbaleri Schalkea su bro reagovali i sve zaustavili, a nikome nije jasno ko je uspio uslikati ovaj trenutak i poslati fotografiju njemačkim medijima.

Iz kluba su potvrdili da je došlo do svađe između ovog dvojca, te su najavili kazne za njih. No, trenutno im je glavni prioritet da nađu čovjeka ko je fotografiju proslijedio redakciji uglednog BIlda.

Bild je naveo da nije prvi put da dolazi do tuče na treningu nekog bundesligaša i da fotografija završi u javnosti. To se prije nekoliko godina desilo na treningu Wolfsburga kada su se sukobili Edin Džeko i Karim Ziani, a fotografija je objavljena u Bildu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi